Изработка на мобилно приложение

Какво е мобилно приложение? Мобилно приложение (или мобилна апликация) е софтуерно приложение, специално изработено за работа на мобилни устройства като смартфони и таблети. Те могат да бъдат изтеглени от мобилния магазин на съответната платформа - App Store за iOS устройства или Google Play Store за Android устройства. След като приложението е инсталирано на устройството, потребителят може да го стартира и да го използва по всяко време, независимо от наличието на интернет връзка (в случаите, когато приложението не изисква онлайн функционалности). Мобилното приложение е Вашият личен, собствен дигитален канал в интернет, който прави Бранда Ви независим от социалните мрежи и много по-достъпен за Вашите клиенти. Вие сте само на един клик разстояние от тях. То може да носи името на компанията Ви или дори Вашето собствено име. Изработката на мобилно приложение ще отличи Вашият Бранд и чрез него бизнеса Ви ще заеме мястото, което заслужава на новосформираният дигитален пазар.

Какво е основното предназначение на мобилното приложение? С мобилното приложение потенциала на бизнеса Ви става неограничен, защото през Вашият личен дигитален канал можете да продавате директно продуктите и услугите си на Вашите клиенти. То ви позволява да се идентифицирате като модерна, дигитална компания, която е конкурентна на пазара и отговаря на търсенията на клиентите. По този начин Вие им предоставяте неповторимо потребителско изживяване, давате им най-прекия път до Вашите продукти и услуги и превръщате Бранда си в предпочитано място за потребление. С неповторим, атрактивен дизайн, лесна и бърза навигация и персонализирани функционалности, Вие се позиционирате в съзнанието на потребителите си като иновативна компания, която се грижи за нуждите на лоялните си клиенти и е адекватна на технологичното развитие на пазара.

С изработката и внедряването на мобилни приложения в бизнеса освен, че се улеснява достъпа до клиентите но и:

  • повишава се видимостта и познаваемостта на бранда;
  • подобрява се клиентското обслужване и комуникацията;
  • предоставят данни и анализи за потребителското поведение;
  • се увеличават се продажбите и приходите;
  • оптимизират се процесите на работа и управление;

За кои индустрии е приложимо? Както нейтив мобилно приложение, така и многофункционално, хибридно мобилно приложение за iOS и Android е приложимо в много сфери на бизнеса за всички индустрии. Приложимо е за B2B и B2C клиенти, но е най-полезно за всички, които продават продукти и/или услуги, и работят с крайни клиенти. Ако Вашият бизнес е такъв, че клиентите Ви са физически лица, на които Вие продавате Вашите продукти и/ или услуги, мобилното приложение е необходимо точно за Вашия бизнес.

Здраве и медицина: Записване на часове и управление на здравни данни; Мониторинг на фитнес активности; Предоставяне на информация за лекарства, хранителни добавки и др.

Бюти индустрията - за фризьорски салони, естетични, дерматологични, козметични центрове за красота; Букинг и разплащателни системи, лоялна програма за клиенти, пуш нотификации и др. иновативни технологични способи.

Образование:Електронни учебници и материали; Образователни игри и упражнения; Платформи за дистанционно обучение и др.

Бизнес и продажби:Онлайн магазини; Управление на инвентар и поръчки; Вътрешна комуникация и колаборация в екипа и др.

Социални мрежи и комуникация:Социални приложения за споделяне на съдържание и комуникация; Чат и видео обаждания и др.

Туризъм и пътувания:Резервации на хотели и билети за транспорт; Навигация и картография др.

Застраховане и финанси:Управление и издаване на полици, пуш нотификации за подновяване на полици, управление на финанси, инвестиции, личен портфейл и др.

Развлечения и медии:Музикални и видео стрийминг приложения; Игри и развлекателни приложения и др.

Производство и логистика:Управление на веригата на доставките; Мониторинг на инвентара и производствените процеси и др.

Интернет на нещата (IoT):Управление на умни устройства в дома и офиса; Мониторинг на сензори и устройства свързани към IoT и др. Изработката на мобилно приложение е естествено продължение на развитието на Вашия бизнес, ако искате да бъдете лидер във Вашия бранш с неподражаем дигитален почерк. Потребителите предпочитат да използват мобилно приложение, заради неповторимото потребителско изживяване и възможността за постоянна връзка с любимия им Бранд. Те търсят и очакват персонализиран подход, лично отношение и внимание във всяка точка във взаимодействието им с Вас.

Как чрез функционалностите на мобилното приложение бизнеса ще увеличи приходите си? Сега Вие стоите буквално в ръцете на клиентите си и по всяко време можете да ги изкушите да купят Вашите неповторими продукти и услуги. Чрез способите на приложението имате възможност да ги държите активни, търсещи, купуващи. Пред бизнеса Ви се отварят широки врати за много нови, дигитални клиенти, които само по този начин задоволяват всички свои потребности. Чрез пуш нотификациите те няма да пропуснат нито една Ваша оферта, от която могат да се възползват! Мобилното приложение може да бъде напълно интегрирано с Вашият онлайн магазин. Мобилното приложение дава възможност за персонализирани маркетингови стратегии, а те са тайният ключ към подсъзнанието на всеки клиент. С изработката на мобилно приложение може да се интегрира Букинг система за резервация на часове, лоялна програма за натрупване на бонус точки при покупки, пуш нотификации в реално време, промо оферти, геолокация и др. Вие поставяте Бранда си на нов, дигитален пазар. Развивате се. Затова ще бъдете успешни.

Цена и процес на изпълнение Като разработчици на уеб продукти, наш приоритет е да предоставим на клиента решение, което е най - полезно и приложимо за неговия бизнес. Предоставяме подробно задание и прецизна оферта, в която детайлно са описани всички приложими функционалности и модули на проекта. Тя включва цена, часове за работа и срок за изпълнение. Обсъждаме най-удобните за клиента начини на плащане, като се стараем да щадим бюджетите на компаниите с гъвкав подход. Най-голямото ни желание е да трансформираме клиентите в наши партньори, с които да установим доверие, честни и прозрачни, дългосрочни отношения.

Top
English