Ние сме експерти в изработката на мобилни приложения за бизнеса

Нашата компания разработва:
Персонализирани мобилни приложения, които отговарят на нуждите и спецификите на бизнеса. Вашето мобилно приложение е Вашият личен дигитален канал, най-прекия път до Вашите клиенти и Вашето най-силно конкурентно предимство.
Корпоративни уеб сайтове, онлайн магазини, както и софтуерни решения за автоматизация на процесите и подобряване на ефективността на бизнеса.
С нас ще разберете защо е важно да овладеете и използвате силата на технологиите за успеха на Вашия бизнес. Ние ще Ви предложим най-иновативното технологично решение и най-подходящата експертна услуга, за да се откроявате по неподражаем начин в един бързо развиващ се дигитален свят.

Свържете се с нас

Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android

Услуги и решения

Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android

Разработваме многофункционални и атрактивни мобилни приложения за B2B и B2C клиенти , които се дистрибутират за различните платформи и са приложими във всички сфери на индустрията. Прилагаме последните дигитални технологии в архитектурата им и най-съвременните, модерни тенденции в дизайна им, което ги отличава със собствен, неповторим почерк.

Нашите клиенти получават знание как чрез мобилното приложение да прилагат най-ефективните принципи за взаимодействие с безценното за всеки бизнес – своите клиенти. Знаят иновативни начини за повишаване на ангажираността на съществуващите си потребители, как да привличат нови, как да продават повече, като улеснят достъпа до информация за техните продукти и услуги.

Нашата цел е да предоставим на клиентите реален и работещ инструмент за конкурентоспособност в непрекъснатият стремеж към превъзходство. Предлагаме ясна и подробна консултация, индивидуална оферта с цена и срок на изпълнение.

Свържете се с нас

Изработка на Онлайн магазини

Предлагаме изработка на Ваш, уникален онлайн магазин, чрез който бизнесът Ви ще стане по-популярен и по-печеливш. Използването на интелигентни, аналитични инструменти и персонализирани маркетинг стратегии Ви позволяват да разберете поведението на Вашата аудитория и да адаптирате своите усилия, за да отговорите на техните нужди. Използваме иновативна технология за имплементиране на онлайн магазина в мобилното приложение, което прави конкуренцията Ви безсилна.

С изграждането на система за наличности и разплащателна система, Вие получавате цялостно управление на бизнес операциите. Съчетаваме елегантния и привлекателен интерфейс с интуитивна навигация, за да се улесни процеса на покупка и за да сме сигурни, че Вашите клиенти се чувстват комфортно и уверени в своя избор.

Нашите клиенти получават знание за огромната разлика между това, да притежават собствен онлайн магазин и ползването на “готови платформи”, което е безперспективно и нерентабилно за бизнеса. Професионалната ни консултация оформя по-правилният и полезен подход за развитие и успех на бизнеса в дългосрочен план.

Свържете се с нас

Изработка на Уеб сайтове и приложения

Предлагаме изработка на уникален, модерен, корпоративен Уеб сайт , който да остави у посетителите незабравимо първо впечатление за Вашия бранд и да представи бизнеса Ви по интригуващ и същевременно професионален начин. Интегрираме завладяващи, интерактивни елементи и форми, които стимулират вниманието и ангажираността на потребителите, и улесняват комуникацията. Включваме секции, където можете да споделяте новини, събития и специални предложения, което поддържа интереса на Вашата аудитория и ги държи информирани.

Важна част от подхода ни към изграждането на сайта е и оптимизацията за търсачки (SEO), защото потребителите трябва да могат лесно да Ви открият и да се запознаят с изключителните Ви продукти и услуги.

С нашия опит в сферата на уеб дизайна и разработката, създаваме Уеб сайтове, които не само привличат внимание, но и предоставят съществена стойност на Вашата аудитория. Създаваме дигитално преживяване, което поддържа връзката Ви с клиентите, укрепва имиджа на Вашия бранд и помага за постигане на Вашите цели.

Свържете се с нас

Разработка на персонализиран софтуер и интеграции

Динамичното развитие на информационните технологии налага бърза адаптация на бизнеса към промяната. Трансформацията на бизнес моделите на компаниите е неизбежна и в този контекст, търсенето на гъвкави и иновативни софтуерни продукти се увеличава, тъй като те играят критична роля в подобряването на бизнес процесите и повишаването на ефективността на фирмите, и тяхната конкурентност.

Нашата компания е насочена както към предоставянето на софтуерни продукти и услуги, така и към изграждането на цялостни и индивидуални решения, които отговарят на конкретните бизнес нужди на нашите клиенти. Ние интегрираме най-новите технологии в областта, като изкуствен интелект, системи за лицево разпознаване, внедряване на разплащателни системи, системи за обмен и синхронизиране на данни в реално време и др.

Независимо дали искате да подобрите сигурността, ефективността, да предоставите персонализирани потребителски изживявания и да подобрите ангажираността на клиентите, или да оптимизирате оперативните процеси във Вашата компания, ние сме тук, за да изградим и внедрим технологията в бизнеса Ви.

Нашият екип от експерти ще работи ръка за ръка с Вас, за да разбере Вашите специфични потребности и да създаде персонализирани решения, които да удовлетворят точно Вашите изисквания, за да постигнете успеха, който бизнеса Ви заслужава.

Свържете се с нас

Ако Вие

Започвате нов бизнес

Ще Ви помогнем да изградите обликът на Вашата компания и дигитално присъствие, което е толкова различно и забележително, колкото е и Вашият бизнес.

Ще предложим индивидуални решения и цялостна концепция за дигитална идентичност , която ще Ви отличи в онлайн пространството по неподражаем начин. Чрез създаване на уникален уеб сайт, изработка на мобилно приложение (за iOS и Android) и на имплементиран в него по специфична технология онлайн магазин ще покажем Кои сте Вие , същността на Вашия бранд и как клиентите да достигнат до Вас. Чрез прецизна комбинация от завладяващ дизайн и неповторимо потребителско изживяване ще разберете как Вашият дигитален образ говори директно на Вашите клиенти.

Ще разкажем Вашата история!

Свържете се с нас
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Започвате нов бизнес Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Започвате нов бизнес

Имате съществуващ бизнес и търсите растеж

Новата дигитална ера предоставя безпрецедентни възможности за бизнеса. Ако досега сте подценявали силата на новите технологии, то сега е време да впрегнете цялата им неограничена мощ за Вашето дигитално присъствие.

Чрез изработка на мобилно приложение, изработка на онлайн магазин, напълно интегриран с приложението и модерен уеб сайт, ще изградим силен имидж на компанията и цялостна дигитална стратегия за развитие. Тя ще Ви отличи на пазара и чрез нея ще привлечете нови клиенти, които ще доведат свежи инвестиции в бизнеса Ви.

Използвайки всички предимства, които дава онлайн средата ще бъдете конкурентно способни да удоволетворите нуждите на клинетите си.

Свържете се с нас
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Имате съществуващ бизнес и търсите растеж Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Имате съществуващ бизнес и търсите растеж

Имате бизнес, но искате да укрепите позициите си на пазара

Имате достатъчно клиенти и не желаете нови? Или искате да привлечете нови клиенти от специфична целева аудитория?

Независимо от това, че Вашият бизнес е успешен, ние имаме експертния опит да Ви покажем как да поддържате силен интересът към Вашия бранд, и да увеличите влиянието върху потребителите си. За тази цел заедно ще изградим специална дигитална стратегия как да заемете специфично място в съзнанието на Вашите лоялни клиенти и да усъвършенствате взаимодействието с тях.

Чрез Вашето дигитално присъствие с атрактивно мобилно приложение (за iOS и Android), онлайн магазин напълно интегриран с приложението за бързи и лесни поръчки , и внушителен уеб сайт ще отговорим на техните нови предпочитания, ще предвидим техните нови потребности и ще им предоставим преживявания, които надхвърлят техните очаквания.

Нашите решения включват персонализиран подход, изключителни програми за лоялност и ангажиращо съдържание, което движи бранда Ви напред и утвърждава позицията Ви на лидер в бранша.

Свържете се с нас
Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Имате бизнес, но искате да укрепите позициите си на пазара Изработка на Мобилни приложения за iOS и Android Имате бизнес, но искате да укрепите позициите си на пазара
Top
English