Мобилно Приложение DreamColor

DreamColor е един изключително иновативен стартъп, който се реализира по невероятната идея на екип професионални стилисти - колористи. Със собствен, луксозен фризьорски салон, с повече от 15 години работа и опит в сферата и хиляди щастливи, лоялни клиенти, те искаха да направят нещо повече за тях - революция на боядисването и поддръжката на косата в домашни условия чрез уникалната технология, която създадохме за тях!
DreamColor е алгоритъм, който генерира индивидуална, уникална формула в мобилното приложение dreamcolor.bg., използвайки виртуални инструменти, които изчисляват идеалния цвят на косата.
Реализацията на DreamColor ни направи горди, защото чрез него преобразихме начина, по който често се възприемат технологиите, като неразбираеми, далечни, недостъпни и сложни! Когато на идеята, или дори желанието се даде подходящия дигитален облик, тогава се ражда най-добрият продукт и услуга на Бранда! Те надскочиха очакванията на своите клиенти. Направете го и Вие. С нас!

Phone Phone
Phone
Card

Как създадохме технологията от една иновативна идея

Създадохме софтуер, който генерира индивидуална формула, която съчетава точните професионални продукти - бои и оксидант за постигане на желания цвят на косата, спрямо нейното текущо състояние. По този начин клиентите постигат качество като в салон в уюта на дома си!

Генериране на Индивидуална Формула

Алгоритъма генерира индивидуална, уникална формула за всеки клиент, като изчислява идеалния цвят на косата.

Лоялна Програма

При покупки клиентите трупат бонус точки, с които печелят персонални отстъпки.

Онлайн Магазин

Пълна интеграция с онлайн магазин DreamColor.bg. Позволява лесна и бърза поръчка на продукти.

Пуш Нотификации

Известяване на клиентите за специални предложения, нови продукти и услуги, напомняне за период на следващо боядисване на косата.

Промо Оферти

Стратегически маркетинг с индивидуални предложения за специални пакети и абонаменти, лимитирани като време и цени.

Избор на Колорист

Клиента може да избере колорист, който да му помогне да избере най-подходящия цвят за косата му.

Екрани от приложението

Screen
Screen
Screen
Screen

Отзив от клиента

Преди срещата ми с екипа на Mubi Software Company не вярвах, че идеята ми може да стане реалност. Те ми предложиха решения, които надскочиха моите очаквания. А аз тези на моите клиенти!

Top
English