Мобилно Приложение DreamColor

DreamColor е един изключително иновативен стартъп, който се реализира по невероятната идея на екип професионални стилисти - колористи. Със собствен, луксозен фризьорски салон, с повече от 15 години работа и опит в сферата и хиляди щастливи, лоялни клиенти, те искаха да направят нещо повече за тях - революция на боядисването и поддръжката на косата в домашни условия чрез уникалната технология, която създадохме за тях!
DreamColor е алгоритъм, който генерира индивидуална, уникална формула в мобилното приложение dreamcolor.bg., използвайки виртуални инструменти, които изчисляват идеалния цвят на косата.
Реализацията на DreamColor ни направи горди, защото чрез него преобразихме начина, по който често се възприемат технологиите, като неразбираеми, далечни, недостъпни и сложни! Когато на идеята, или дори желанието се даде подходящия дигитален облик, тогава се ражда най-добрият продукт и услуга на Бранда! Те надскочиха очакванията на своите клиенти. Направете го и Вие. С нас!

Phone Phone

Мобилно Приложение MurphyStyle

Верига салони за красота Мърфи е абсолютен лидер в бранша с над 25 годишна история. Успехът на бранда се дължи на непрекъснатото му развитие и внедряването на иновативни технологични решения в бизнеса. Така компанията не само удволетворява нуждите на своите лоялни клиенти, но чрез мобилното приложние им предоставя всички продукти и услуги в ръцете, като надхвърля техните очаквания и ги предизвиква да купуват все повече и повече.
Постига 100% ръст на бизнеса!

Трето място в Сайт на годината Phone
Phone Phone

Мобилно Приложение BeautyPoint

Десислава Деспотова създава Beauty Point през 2012 година и постепенно превръща бранда си в един от най-предпочитаните естетични центрове за красота. Салонът разполага с най-новата апаратура за високоефективни процедури за лице и тяло и екип от изключителни професионалисти. Въпреки, че има разработен и устойчив бизнес, стотици лоялни клиенти и препълнени графици, Десислава знае, че зад успеха стои само една истина – постоянното развитие. Тя доразвива и надгражда взаимоотношенията с клиентите си, като им показва колко важни са те за нея. С разработката на мобилното приложение ,чрез програмите за лоялност, персонализирани маркетинг стратегии, дигитални профили на всеки клиент, пуш нотификации за промоции и др., тя умножава и броя на клиентите си, и размера на приходите си.

Phone Phone
Top
English