Онлайн магазинът - ядрото на бизнеса!

Технологии
30.10.2023
9
16
Avatar
Asenia Ruseva

Какво е онлайн магазин и какво е неговото предназначение?

Това е електронен магазин/електронна платформа на която се продават стоки и услуги на онлайн потребителите. Основното предназначение на онлайн магазина е да предостави удобен и лесен начин за пазаруване на потребителите. Той осигурява възможност на компанията да предлага своите стоки и услуги на голяма аудитория, независимо от местоположението им. Клиентите могат да пазаруват от вкъщи, от работа или по време на пътуване, използвайки компютър, смартфон или таблет.


За кои индустрии е приложим?

За всички, които продават продукти и/или услуги, и работят с крайни клиенти. Ако Вашият бизнес е такъв, че клиентите Ви са физически лица, на които Вие продавате Вашите стоки или услуги, онлайн магазинът е необходим точно за Вашия бизнес. Без ограничение на сферите, които имат възможност за онлайн пазаруване - Бюти индустрията Търговия и ресторантьорство, Мода/Козметика ,Развлечение, Транспорт и логистика, Туризъм и пътувания, Застраховане и финанси и много други.


Как чрез онлайн магазинът бизнеса ще увеличи приходите си?

Интернетът промени начина, по който хората пазаруват, и онлайн магазините станаха съществен елемент за растежа на бизнеса. Когато той е професионално изграден и управляван, е мощен инструмент за увеличаване на приходите на компанията. Не само защото работи за Вас 24/7 и пред него не се образуват опашки, а защото можете да предложите необятна гама продукти, за която дори не е необходимо да инвестирате пари и да държите на склад, зависи от типа на бизнеса. Онлайн магазинът Ви позволява да станете видими, Бранда Ви да има лице на дигиталния пазар, да покажете на необятната аудитория Вашите специални продукти и услуги, и да им ги продадете! Можете да маркетирате продуктите и услугите си, да получавате поръчки и да продавате непрекъснато.  Чрез внедрената разплащателна система можете ежеминутно да увеличавате приходите си и същевременно да намалявате разходите си. Онлайн магазинът може да бъде напълно интегриран в мобилното приложение на Вашата компания, което е още един канал за продажби. 


Вие поставяте бранда си на нов, дигитален пазар. Развивате се. Затова ще бъдете успешни.

Цена и процес на изпълнение

За нашата компания професионалния подход, прозрачността и откритостта са от най-голямо значение през целия процес на сътрудничество. Като разработчици на онлайн продукти, наш приоритет е да предоставим на клиента решение, което е истински полезно и приложимо за неговия бизнес. Слушаме внимателно неговите идеи, желания, изисквания и разбираме каква е неговата цел. Заедно обсъждаме възможни функционалности, дизайн, допълнителни услуги, които можем да предложим, и  даваме решение затова, как чрез онлайн магазина може да я постигне.  Предоставяме възможност за индивидуално договаряне за начини на плащане, които са най-удобни за клиента. Този подход позволява да щадим бюджетите на компаниите, защото нашата цел е да изградим дълготрайно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и успех. 


В нашият ценоразпис е записано, че цената за разработка на онлайн магазин е финансово достъпна и икономически изгодна. Попитайте.


тагове:
онлайн магазини, бизнес, разработка на онлайн магазин
минути четене
Сподели статията:
Top
English