Какво е мобилно приложение и как то ще отличи Вашия бранд и бизнес

Технологии
07.10.2023
13
15
Avatar
Asenia Ruseva

Какво е мобилно приложение? Мобилно приложение (или апликация) е софтуерно приложение, специално разработено за работа на мобилни устройства като смартфони и таблети. Те могат да бъдат изтеглени от мобилния магазин на съответната платформа - например App Store за iOS устройства или Google Play Store за Android устройства. След като приложението е инсталирано на устройството, потребителят може да го стартира и да го използва по всяко време, независимо от наличието на интернет връзка (в случаите, когато приложението не изисква онлайн функционалности). Тъй като то е Вашият личен, собствен канал в интернет, може да носи името на компанията Ви, на Бранда Ви и дори Вашето собствено име.

За кои индустрии е приложимо? Мобилните приложения са приложими в много сфери на бизнеса, но са най-полезни за всички, които продават продукти и/или услуги, и работят с крайни клиенти. Ако Вашият бизнес е такъв, че клиентите Ви са физически лица, на които Вие продавате Вашите стоки или услуги, мобилното приложение е необходимо точно за Вашия бизнес.Например: Бюти индустрията – фризьорски и козметични салони, медицински и дерматологични центрове, студия за красота и др. Търговия и ресторантьорство – ресторанти, заведения, кетъринг фирми, сладкарници, магазини (включително всички и за домашни любимци) Мода/Козметика ,Развлечение, Транспорт и логистика, Туризъм и пътувания, Застраховане и финанси и много други. Без ограничение на сферите, които имат възможност за онлайн пазаруване.

Какво е основното предназначение на мобилното приложение? С мобилното приложение потенциала на бизнеса Ви става неограничен, защото през този канал можете да продавате директно продуктите и услугите си на Вашите клиенти. То Ви позволява да се идентифицирате като модерна, дигитална компания, която е конкурентна на пазара и отговаря на търсенията на клиентите. То е Ваш, собствен, личен, дигитален канал, за който плащате еднократно за изработка, но остава Ваша собственост завинаги като мощен дигитален инструмент, чрез който да разкриете на клиентите си Вашите уникални продукти и услуги. Вашите потребители ще Ви различават от другите брандове и ще Ви запомнят. 

Как чрез мобилното приложение бизнеса ще увеличи приходите си? Сега Вие стоите буквално в ръцете на клиентите и по всяко време можете да ги изкушите да купят Вашите неповторими продукти и услуги. Чрез способите на приложението имате възможност да ги държите активни, търсещи, купуващи. Пред бизнеса Ви се отварят широки врати за много нови, дигитални клиенти, които само по този начин задоволяват всички свои потребности. Мобилното приложение може да бъде напълно интегрирано с Вашият онлайн магазин. Вие поставяте бранда си на нов, дигитален пазар. Развивате се. Затова ще бъдете успешни.

Цена и процес на изпълнение. За нашата компания професионалния подход, прозрачността и откритостта са от най-голямо значение през целия процес на сътрудничество. Като разработчици на онлайн продукти, наш приоритет е да предоставим на клиента решение, което е истински полезно и приложимо за неговия бизнес. Заедно обсъждаме възможни функционалности, дизайн, допълнителни услуги, които можем да предложим, и даваме решение затова, как чрез мобилното приложение целите се постигат . Предоставяме възможност за индивидуално договаряне за начини на плащане, които са най-удобни за клиента. Този подход позволява да щадим бюджетите на компаниите, защото нашата цел е да изградим дълготрайно сътрудничество, базирано на взаимно доверие и успех.

В нашият ценоразпис е записано, че цената на мобилното приложение е финансово достъпна и икономически изгодна. Попитайте.


тагове:
какво е мобилно приложение, с какво мобилното приложение е полезно на бизнеса,
5 минути четене
Сподели статията:
Top
English